GR-10

El sendero de gran recorrido GR-10, Europeo E-7, está integrado en la Red de Senderos Europeos. Con sus 1.600 km. entre Puçol y Lisboa sirve de unión entre los mares que limitan la península atravesando las Comunidades de Valencia, Aragón, Castilla La Mancha, Madrid, Castilla León y Extramadura para finalmente adentrarse en tierras portuguesas. Junto con el sendero de Gran Recorrido GR-7, constituyen las principales vías excursionistas de largo recorrido de la Comunidad Valenciana.

Recorrido del GR-10 por la Comunidad Valenciana

 

Recorrido del GR-10 por la Comunidad Valenciana

 

El recorrido comienza en Puçol, a orillas del mediterráneo, se adentra en la Sierra Calderona pasando por Segart, Serra y Gátova. Continúa por las ultimas estribaciones de la sierra de Javalambre atravesando las poblaciones de Sacañet, Canales y Andilla donde coincide con el GR-7. Desde Andilla se asciende hasta el collado de Bardés donde el sendero continúa por tierras aragonesas hasta Arcos de las Salinas. La longitud total de este sendero a lo largo de la Comunidad Valenciana es de 112 km. de los que 74 km. pertenecen a la provincia de Valencia y 38 a la de Castellón. El número total de etapas recomendadas es de 6.

Senderos de la Comunidad Valenciana

 

Publicación de la Consellería De Medio Ambiente. Senderos de la Comunidad Valenciana.

 

 

 

 

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Bejís, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Virgen de Loreto, 2, Ajuntament de Bejís, CP: 12430, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).