Feria Medieval de Bejís 2023

Feria Medieval de Bejís 2023

18/08/2023 17:00 - 20/08/2023 20:00

Un año más Bejís se engalana y viste medieval para conmemorar nuestra Carta Puebla de 18 de agosto de 1276.

Rememoramos una época muy importante para la formación de Bejís como pueblo. En el S. XIII se suceden conquistas y reconquistas, almohades y cristianos disputándose esta tierra, lugar estratégico en el camino de Aragón hacia Valencia, Jaime I, Pedro Fernández de Azagra, Abu Zehyd, personajes emblemáticos de la Edad Media peninsular, luchando por conquistar nuestro territorio, finalmente constituido como pueblo y como Encomienda y Villa de Bexix, una auténtica comarca en la cabecera del río Palancia.

Este año la empresa La Fragua de Vulcano es la encargada de montar el mercado artesanal, con actuaciones de teatro en la calle y música. 

Los vecinos y vecinas de Bejís nos vestimos medieval para el desfile con la Agrupación músico cultural Virgen de Loreto, que partiendo de la Iglesia Parroquial, sale del casco antiguo y transcurre por el espacio del mercado. Invitamos a todas las personas que quieran participar a hacerlo, veraneantes, visitantes, recreadoras y recreadores.

Os esperamos a todas y a todos en esta fiesta que esperamos con ilusión durante todo el año.

Bejís medieval 2023

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Bejís, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Virgen de Loreto, 2, Ajuntament de Bejís, CP: 12430, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).