Vés al contingut
#
13
0
15

Benvinguda

Benvinguda

Com a alcaldessa de Bejís, vull donar-vos la benvinguda a totes aquelles persones que visiteu la pàgina oficial del nostre municipi.

A través d'este espai, posem a la vostra disposició la plataforma electrònica, on podreu realitzar un ample palmito de tramitacions administratives, perquè la ciutadania puga estar en un contacte directe, pròxim i ràpid amb el seu Ajuntament.

La transparència i la participació seran els pilars bàsics de l'Ajuntament de Bejís. Per això, des d'ací posem a la vostra disposició tota la informació i notícies importants per als nostres veïns i veïnes, que es reforçarà a través de les xarxes socials. A més, en este pàgina web també vos oferim la possibilitat de poder conéixer més de prop el nostre patrimoni, rius i paisatges, llegir la nostra història i saber de les nostres festes.

En definitiva, desig que podeu disfrutar i utilitzar este portal que posem a la vostra disposició. Però per damunt de tot, espere que siga una ferramenta que faça de Bejís, un poble obert, dinàmic i orgullós de la seua identitat.

Rebeu una salutació ben cordial

María José Madrid Martínez

Alcaldessa de Bejís.