I FERIA DEL LIBRO Y LA CULTURA DE BEJÍS

I FERIA DEL LIBRO Y LA CULTURA DE BEJÍS

05/04/2023

El último fin de semana de este mes celebraremos la I FERIA DEL LIBRO Y LA CULTURA de #Bejís

Este es el programa completo:

Sábado 29 Abril

10:00 Apertura e instalación de los escritores.

11:00 Taller impartido por M.ª José Clemente, Tracia C. Mercurio. Escritura creativa: desbloquear las ganas de contar historias.

17:00 Inauguración a cargo de D. José Hinojosa Montalvo. Académico Correspondiente de la Real Academia de la Historia, en Madrid, y de la Academia Alfonso X el Sabio de Murcia. Catedrático e investigador.

18:00 Conferencia La Orden de Calatrava y su papel en la política y sociedad en los pueblos de frontera a cargo de Adriana Pastor Manclús, historiadora.

19:00 Presentación de la obra de Ensayo Histórico de Antoine Nolla Comunicador, escritor investigador de la orden del Temple.

20:00 Acto de hermanamiento entre dos municipios vecinos donde se celebra la Feria del Libro y la Cultura, con representantes de las localidades de Bejís y El Toro.

20:30 Concierto a cargo del Orfeón Cor de la Universitat de Valencia en la Iglesia de Nuestra Señora de los Ángeles.

Domingo 30 Abril

10:00 Apertura e instalación de los escritores.

11:00 Cuentacuentos impartido por Pepa Mañes, en colaboración de Carla Balaguer y Marta Izquierdo ¿A qué sabe la luna? (Hasta 6 años) y El Grúfalo (a partir de los 6 años) A continuación Taller de elaboración marcapáginas.

12:00 Charla en directo por Instagram con la escritora Cristina Bou desde el museo de Etnología y Arqueología de Bejís.

17:00 Recital de poesía a cargo del autor Francisco José Lozano Salcedo y Presentación de sus libros.

18:Presentación del relato Las aventuras de Sirk del autor Tono Mañes y de su ultima publicación, Un mundo infinito, novela de Ciencia Ficción.

19:00 Presentación del libro El segundo de Antes por su autora Cristina Bou.

20:00 Entrega de Premios: del concurso de Cartel a la ganadora Laura Barcali y al ganador del Certamen literario que se hará publico en este acto.

A continuación Clausura de la I edición de la Feria del Libro y la Cultura de Bejís.

CARTEL

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Bejís, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Virgen de Loreto, 2, Ajuntament de Bejís, CP: 12430, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).