Actividades en los locales municipales

Actividades en los locales municipales

01/02/2023

🗣 En #Bejís se desarrollan diferentes actividades a lo largo del año y en sus locales. Las actividades que tienen periodicidad os las enumeramos a continuación.

🎷🎭🎟🎲 Otras son puntuales, talleres, asambleas, conciertos, exposiciones, organizadas por las diferentes asociaciones de Bejís o por el Ayuntamiento.

📥 Para poder disponer del Salón multiusos o el Horno comunal, hay que hacer un trámite muy sencillo, presentar una solicitud en el ayuntamiento o por sede electrónica. De esta manera nos permite llevar una agenda de eventos y conocer la disponibilidad de los locales.

🙂 En Bejís hay numerosas actividades en las que se puede participar a lo largo de la semana y también los fines de semana, además del disfrute que nos proporciona la naturaleza, ríos y entorno.

#dinamizaBejís #actividadesculturales #localesmunicipalesBejís

Actividades Bejís
Actividades Bejís 1
Solicitud local

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Bejís, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Virgen de Loreto, 2, Ajuntament de Bejís, CP: 12430, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).