8 de Marzo, Día Internacional de la Mujer en Bejís

8 de Marzo, Día Internacional de la Mujer en Bejís

03/03/2022

Con motivo de la celebración del próximo 8 de marzo, Día Internacional de la Mujer, en #Bejís se han programado algunos actos por parte del Ayuntamiento y asociaciones. Aquí tenéis la agenda 👇

💜 Sábado día 5 a las 19:00, Carabau Teatre nos ofrecerá la obra "Cartones". La entrada es gratuita hasta completar aforo. También habrá en la entrada reparto de merchandising del día de la Mujer.

💜 Los fines de semana en horario del museo, podremos ver la exposición fotográfica "Silencio" cedida por Fundación Isonomia - Universitat Jaume I. En el Museo de Arqueología y Etnología de Bejís.

💜 Domingo día 13, las Amas de Casa organizan su tradicional comida para socias en el Salón, a las 14:30

💜 También el domingo día 13 a las 17:00 en el Salón, el grupo Arabogue Teatro nos ofrecerá una lectura dramatizada de la obra de Boccaccio "CORNUDO, APALEADO Y CONTENTO". Entrada gratuita hasta completar aforo.

💜 En el edificio del Ayuntamiento se encenderán las luces moradas y se pondrán las pancartas conmemorativas de este día.

Día de la mujer 2022

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Bejís, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Virgen de Loreto, 2, Ajuntament de Bejís, CP: 12430, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).