Cancelada VIII MARCHA BEJÍS - CUEVA SANTA

Cancelada VIII MARCHA BEJÍS - CUEVA SANTA

13/08/2021

Comunicado de los organizadores de la VIII Bejís - Cueva Santa 👇

Se CANCELA la VIII Marcha Bejis-Cueva Santa.

Intentaremos para el sábado 21.

Razones:

NOTICIA OFICIAL DE ALCANCE: URGENTE: Ante la “ola de calor” que afectará desde este jueves hasta el domingo a toda la Comunidad Valenciana, EL CONSELL HA PROHIBIDO EL ACCESO A DOCE PARQUES NATURALES, INCLUIDOS EL ESPADÁN Y LA CALDERONA, EL SENDERISMO Y LAS ACAMPADAS.

El presidente de la Generalitat ha anunciado este miércoles una serie de medidas preventivas ante la “excepcional” ola de calor que afecta al territorio esta semana y el consiguiente riesgo de incendios forestales, que incluyen la LIMITACIÓN DE ACCESO A 12 PARQUES NATURALES de la Comunidad Valenciana y la PROHIBICIÓN DE CIRCULAR POR PISTAS FORESTALES Y TRANSITAR POR SENDEROS A PARTIR DE ESTE VIERNES Y HASTA EL DOMINGO.

LA MEDIDA AFECTA AL TRÁNSITO DE PERSONAS POR SENDEROS -restricción ya contemplada en el nivel 3 de premergencia-, ASÍ COMO A CIRCULACIÓN DE VEHÍCULOS POR PISTAS FORESTALES, UNA MEDIDA QUE SE AÑADE A LAS YA CONTEMPLADAS PARA ESTAS SITUACIONES.

Los parques naturales del ESPADÁN y de la CALDERONA están expresamente incluidos en la prohibición, junto con otros 10 parques naturales más.

En el resto se aplicaran las restricciones relativas al nivel de emergencia 3 y que se corresponden con la PROHIBICIÓN DE TRANSITAR POR SENDEROS Y CAMPO TRAVÉS.

Se prohíbe también cualquier tipo de prueba deportiva que transcurra por terreno forestal, utilizar los paelleros de las zonas recreativas, se suspenden las zonas de acampada y todos los trabajos que comportan un riesgo de incendio forestal. Puig ha recordado además la prohibición de hacer cualquier fuego.

El presidente ha advertido que “estamos ante una situación excepcional… Vamos a vivir un episodio muy potente. Prevenir es fundamental".

https://elpais.com/.../la-generalitat-valenciana-limita...

https://www.abc.es/.../abci-restricciones-acceso-12...

https://www.levante-emv.com/.../consell-prohibe-acceso...

COMUNICADO

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Bejís, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Virgen de Loreto, 2, Ajuntament de Bejís, CP: 12430, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).