Presentación del libro: Bejís, una mirada histórica de José Ramón Hinojosa Montalvo

Presentación del libro: Bejís, una mirada histórica de José Ramón Hinojosa Montalvo

31/05/2021

Ayer fue presentado en Bejís el libro "Bejís. Una mirada histórica"

El acto dio comienzo con la presentación por parte de la alcaldesa de Bejís María José Madrid, del autor del mismo, José Ramón Hinojosa Montalvo, historiador y profesor de Historia Medieval en la Universidad de Alicante.

A continuación, el profesor Hinojosa Montalvo hizo una breve introducción de los diferentes aspectos sobre la vida, costumbres e historia de Bejís que. ampliamente documentados, desarrolla en este monográfico.

El acto continuó con la firma de libros por parte del autor.

Una estupenda mañana de cultura en nuestro municipio.

Bejís, una histórica mirada
Presentación libro Bejís
Bejís, una mirada histórica
Bejís, una mirada histórica
Bejís, una mirada histórica
Bejís, una mirada histórica

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Bejís, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Virgen de Loreto, 2, Ajuntament de Bejís, CP: 12430, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).