Bomberos voluntarios y Voluntarios Protección Civil de la APVPC del Consorcio Provincial de Bomberos de Castellón

Bomberos voluntarios y Voluntarios Protección Civil de la APVPC del Consorcio Provincial de Bomberos de Castellón

20/05/2021

Ha sido publicada una nueva convocatoria de Voluntarios para formar parte de la Agrupación Provincial de Voluntarios de Protección Civil

Recordamos que el plazo finaliza el día 31 de Mayo. 

Se adjuntan las bases para estas convocatorias en el enlace de la sede electrónica del Consorcio

Bases de convocatoria + instancia, para la selección de Bomberos Voluntarios del Consorcio Provincial de Bomberos de Castellón (Bop nº 56 de 11-5-2021).

Bases de convocatoria + instancia, para la selección de Voluntarios de Protección Civil de la APVPC del Consorcio Provincial de Bomberos de Castellón (Bop nº 56 de 11-5-2021).

https://consorciobomberoscastellon.sedelectronica.es/info.0

 

convocatoria bomberos
convocatoria bomberos

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Bejís, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Virgen de Loreto, 2, Ajuntament de Bejís, CP: 12430, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).