Bejís medieval 2019

Bejís medieval 2019

18/06/2019

Como cada año Bejís celebra un fin de semana medieval, coincidiendo con el aniversario de su Carta puebla de 18 de agosto de 1276.

El objetivo de esta fiesta es conmemorar la Carta Puebla de Bejís, y dar a conocer la historia del pueblo y de la Encomienda Calatrava de Bexíx .

Para ello,  Bejís medieval organiza todo lo que pueda contribuir a la fiesta con actuaciones musicales, desfiles, recreaciones, teatro, marionetas, cenas, decoración, indumentaria, etc. con la colaboración del Ayuntamiento de Bejís. Cultura e historia unidas en un fin de semana .

Este año, el fin de semana medieval tendrá lugar del viernes 16 al domingo 18 de agosto. 

Del mercado se ocupará la empresa La farigola produccions, así que todo el que quiera poner puesto en el mismo durante ese fin de semana puede ponerse en contacto con ellos lafarigolateatreiartesania@gmail.com

Las personas del pueblo que quieran poner puesto, pueden dirigirse directamente al Ayuntamiento de Bejís.

Cartel Bejís medieval 2019

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Bejís, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Virgen de Loreto, 2, Ajuntament de Bejís, CP: 12430, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).