#
117
0
117

Festes

Las Mozas

Una altra festa important per a Bejís és la festa de Les Mosses, que celebren en honor a la Mare de Déu dels Desamparados el primer diumenge del mes de Maig. Els actes són l'aurora, la missa, la processó i les orquestres i disc-mòbil.

 

 

 

 

Sant Blai

El dia 3 de febrer se celebra la festivitat de Sant Blai, Patró de Bejís, en la que es pasten els típics "Rollos de Sant Blas" per a beneir-los en l'església. Així mateix també es pasta un rotllo gegant adornat amb dolços (Rotllo de Sant Blai) que serà rifat junt amb altres productes típics del poble que donen els veïns i subhasten els clavaris organitzadors de la festa.

San Antón

L'any 2013 es va recuperar a Bejís la festa de Sant Antón; La festa del patró dels animals amb molt arrelament i molt entranyable portava molts anys sense celebrar-se. El dia 17 de gener és el dia de Sant Antón, però la festa es trasllada al següent cap de setmana. Comencen els actes la víspara del dia 17 amb les fogueres i ja el matí festiu amb la benedicció dels animals, amb el Sant, la subhasta del "puerco", una menjar i a la vesprada jocs, carreres de sacs, la soga, etc.

 

 

 

Fira Medieval 2017

Hasta el 11 de agosto se pueden enviar propuestas de participación. Haz click para ver más imágenes de la Feria Medieval del pasado año

Los próximos 18, 19 y 20 de agosto celebraremos la Feria Medieval en Bejís.

INSCRIPCIONES: Los artesanos interesados en participar de la feria, deberán descargarse la solicitud y enviarla cumplimentada a: info@bejis.es . Para más información contacta con nosotros: 964120161

Etiquetes