#
113
0
113

Ajuntament

FONS SOCIAL EUROPEU

PROGRAMA D'INCENTIUS A LA CONTRACTACIÓ DE PERSONES JÓVENS PER LES ENTITATS LOCALS EN EL MARCO DEL SISTEMA NACIONAL DE GARANTIA JUVENIL. (EMPUJU)

Contractació d'un treballador jove a jornada completa durant dotze mesos per a la realització de servicis en la planta envasadora d'aigua. Import subvenció (100% del cost) : 17.741,78 euros

ACTUACIÓ FINANÇADA PEL SERVEF I EL FONS SOCIAL EUROPEU (FSE)

Bejís convoca a su vecindario para explicar la gestión municipal del último año

La alcaldesa de Bejís, María José Madrid, ha convocado para el próximo sábado 5 de agosto a las 19 horas en el Salón Social del municipio a una asamblea abierta donde se expondrá las últimas novedades en la gestión municipal.

El encuentro permitirá a los vecinos y vecinas conocer las actuaciones municipales realizadas durante el último año, como por ejemplo, la situación económica de la planta embotelladora, las principales obras públicas realizadas, la situación de los servicios públicos de Bejís, entre otros aspectos de interés.

Etiquetes

Agenda

Objectively build client-focused ROI before competitive synergy. Globally engineer visionary "outside the box" thinking after web-enabled scenarios. Seamlessly customize cross functional intellectual capital before distributed outsourcing. Intrinsicly monetize high-payoff users through intermandated methods of empowerment. Distinctively redefine best-of-breed materials after superior e-business. Completely administrate exceptional intellectual capital via granular processes. Professionally impact seamless e-markets for reliable results.

Cookies Info

Una cookie és un fitxer que es descarrega en el teu ordinador, el teu smartphone, el teu tablet, etc, a l'accedir a determinades pàgines web per a emmagatzemar i recuperar informació sobre la navegació que s'efectua des del dit equip.

Avís Legal

Titularitat del lloc web

bejis.es, és un domini d'internet de titularitat:

Ajuntament Ajuntament de Bejís
Virgen de Loreto, 2
Tel: 964120161
adreça electrònica: info@bejis.es

L'Ajuntament, a través d'este espai web, posa a disposició dels diferents usuaris l'accés i utilització de serveis i informació referits tant al seu àmbit d'actuació com, si es dóna el cas, proporcionats per tercers.